Systemutvikling

Totalprosjekter - delsystemer - eksperthjelp - ressurstilskudd

Systemutvikling er kjernevirksomheten i DOPS. Våre oppdragsgivere omfatter programvareleverandører og sluttbrukere i mange ulike bransjer.

Les mer arrow-button-down-1

DOPS har et høyt kvalifisert programmeringsmiljø med lidenskap for faget. Vår spisskompetanse innen webteknologi, database- og applikasjonsutvikling sikrer våre kunder tjenester og løsninger som ligger helt i bresjen av utviklingen.  

Evnen til å utvikle eksakt den løsningen kunden trenger - effektivt, rimelig og med høy kvalitet - det er vårt største konkurransefortrinn. 

Vår tekniske plattform er Microsoft med bruk av åpne standarder. Arbeidsverktøyene er: Microsoft .NET og Microsoft SQL, Visual Studio, C#, VB, JavaScript, HTML5, CSS, jQuery, etc.  

Det enkle er ofte det beste. Vi tror på enkle, strømlinjeformede gjennomføringsmodeller. Vi har blant annet utviklet bruken av sjekklister og løsningsbiblioteker (how-to and best practices) til et nivå som gir store kostnadsbesparelser for våre kunder.

Fra kravspesifikasjon og løsningsforslag til utvikling og drift. Som din utviklingspartner tar vi fullt ansvar for hele syklusen. Men vi kan også ta ansvar for deler av et prosjekt -  eller delta som eksperthjelp og ressurstilskudd til ditt team. 

> Les mer om systemutvikling her

Kontakt oss

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.