Webbaserte kalkyleløsninger

Effektive kalkyleverktøy skreddersydd ditt behov

Vi hjelper deg med effektive webbaserte kalkyleverktøy. Du sparer masse tid og kostnader – og korrekte, kvalitetssikrede tall i tilbud, investeringskalkyler og budsjetter er garantert god business.

Les mer arrow-button-down-1

Mange bedrifter og organisasjoner sliter med tungvinne rutiner og arbeidskrevende prosesser for beregning og utarbeidelse av pristilbud, investeringskalkyler, kostnads- og lønnsomhetsanalyser, etc. Ofte kan en ganske enkel IT løsning / kalkyleverktøy spare en for utrolig mye arbeid og penger. 

Vi er spesialister på webbaserte databaseløsninger, og kan rimelig og effektivt bygge akkurat det kalkyleverktøyet du drømmer om. Vi leverer alt fra enkle priskalkyler til kalkulasjonsverktøy som håndterer omfattende kostnads- og lønnsomhetsberegninger basert på avansert funksjonalitet for beregning og bruk av erfaringstall og usikkerhet.

Sliter du med tungvinne regneark som bedriften begynner å vokse ut av, bør du absolutt vurdere et mer moderne kalkulasjonsverktøy. Du får enkle brukergrensesnitt, sikker håndtering av data, enkel samhandling og integrasjon mot andre IT systemer og ikke minst muligheten til å bygge løsningen videre når og hvordan du måtte ønske det. 


Ta kontakt – ofte er en smart webbasert kalkyleløsning langt enklere og rimeligere enn en tror.

Kontakt oss

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.