Webbaserte sjekklister

Effektive webbaserte sjekklisteløsninger

Bruk av sjekklister bidrar til sikkerhet, kvalitet og produktivitet. Sjekklister er akkumulert kunnskap og erfaring satt i system. Webbaserte sjekklister er enkle å lage og ta i bruk, og de kan skaleres til helhetlige løsninger som omfatter alle sentrale deler av organisasjonen.

Les mer arrow-button-down-1

DOPS tilbyr effektive løsninger og lang erfaring med webbaserte sjekklister. Vi lager profesjonelle løsninger eksakt tilpasset din organisasjon. Satt i system kan sjekklister implementeres tvers igjennom organisasjonen og løfte produktivitet og kvalitet til et helt nytt nivå.

Sjekklister forbindes ofte med gjennomføring av sikkerhetskritiske oppgaver og prosesser. Men i kommersielle organisasjoner handler det kanskje mer om å etablere sjekklisteløsninger som fremmer produktivitet, kvalitet og lønnsomhet. Bruksområdene spenner fra rekruttering og HMS, til produksjon, økonomi og salg.

Webbaserte sjekklister kan enkelt deles på tvers av avdelinger og lokasjoner, og de er enkle å videreutvikle og forbedre - og oppdateringene er umiddelbart tilgjengelig for alle.

 

Vi har løsningene – ta kontakt dersom du har et sjekklistebehov du ønsker å diskutere.

Kontakt oss

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.